02.06.2025

Dalies:

Piesakies uz dārzeņu fermentēšanas meistarklasi

Valmieras tehnikums sadarbībā ar “Labas saknes” aicina Tevi uz fermentēšanas (raudzēšanas/skābēšanas) meistardarbnīcu!

Daina Eglīte-Antona dalīsies ar vērtīgām zināšanām un pieredzi, kas gūta gan studējot doktorantūrā, gan praktiski eksperimentējot ar fermentēšanu.

Kas iekļauts meistarklasē?

  • Stāstījums par fermentēto produktu ietekmi uz mūsu veselību un ķermeni kopumā.
  • Stāstījums par fermentēšanas (raudzēšanas/skābēšanas) tehniku, kas ļauj saglabāt produkta vērtīgās īpašības (trauki, apstākļi, biežāk pieļautās kļūdas).
  • Fermentētu ābolu, burkānu, topinambūru un biešu degustācija.
  • Iespēja nogaršot fermentētu burkānu sulu.
  • Kopīga produktu fermentēšana.
  • Iespēja fermentēt produktus pašam, ņemt līdzi uz māju un sākt ceļu uz veselīgāku zarnu traktu.
  • Jautājumu sesija.

Kad? 12.06.2025.

Cikos? Plkst. 17.30

Ilgums: 2–3 stundas

Dalības maksa: 35 EUR

Pieteikšanās līdz 10. jūnijam un dalības apmaksa ŠEIT.

Meistarklase norisināsies Valmieras tehnikumā, Vadu ielā 3, Valmierā. Meistarklases dalībnieki mājās dosies ar gardu pārsteigumu!