03.02.2025

Dalies:

Erasmus Plus praksē devušās topošās pārtikas produktu ražošanas tehniķes

Erasmus Plus praksē devušās topošās pārtikas produktu ražošanas tehniķes: Larisa Golubeva, Adriana Petrovska, Sanija Orlovska un Diāna Misiņa. Jaunietes uzturēsies Montijo pilsētā un dzīvos kopā ar topošajām pavāru meitenēm.

Diāna praktizēsies uzņēmumā The Royal Rawness. Savukārt Sanija, Adriana un Larisa strādās uzņēmumā Carnes Loucao, kas nodarbojas ar gaļas produkcijas ražošanu un pārstrādi.

Jāpiemin, ka ar jaunietēm kopā devās, ēnošanas mobilitātē, arī skolotāja Elīna Neļķe.

Ārzemju prakses galvenie uzdevumi ir nostiprināt un pilnveidot izglītojamo prasmes savas profesijas ietvaros, kā arī iepazīt ārzemju uzņēmumu specifiku un darba organizāciju.

Aktivitātes tiek īstenotas Erasmus+ projekta Nr. 2024-1-LV01-KA121-VET-000223595 ietvaros un tiek līdzfinansētas no Eiropas Savienības budžeta.