Erasmus Plus prakse Portugālē: topošie viesmieļi apguvuši sangrijas pagatavošanu un pasniegšanu

Uzlabotas un atsvaidzinātas arī angļu valodas prasmes komunikācijā ar klientiem, līdz ar to notiek ātrāka un efektīvāka bāra pasūtījumu sagatavošana.
“Viss, ko Valmieras tehnikuma skolotāji ir iemācījuši, noder arī šeit – kokteiļu pagatavošana, noformēšana un pasniegšana, kafiju pagatavošana, noformēšana un pasniegšana, ēdienu pasniegšana, attiecīgā ēdiena korekcijas veikšana, glāžu un piederumu pulēšana, pamata galda klājums, higiēna un darba drošība,” stāsta Elīna.
Kopumā jaunieši jūtas labi – iegūtās zināšanas un praktiskās iemaņas palīdz justies pārliecinošāk savā darbā un komunikācijā ar klientiem.
Ārzemju prakses ilgums ir sešas nedēļas un tās galvenie uzdevumi ir nostiprināt un pilnveidot izglītojamo prasmes savas profesijas ietvaros, kā arī iepazīt ārzemju uzņēmumu specifiku un darba organizāciju.
Aktivitātes tiek īstenotas Erasmus+ projekta Nr. 2024-1-LV01-KA121-VET-000223595 ietvaros un tiek līdzfinansētas no Eiropas Savienības budžeta.


