Pieaugušo izglītības grupa noslēdz apmācības gaļas pārstrādē
Jauno gadu uzsākam, atskatoties uz pagājušā gada izskaņā saveiktiem priecīgiem notikumiem – decembrī 104 stundu apmācību kursu noslēdza un apliecības saņēma pieaugušo izglītojamo grupa desu, gaļas konservu un gaļas kulinārijas ražošanā.
Mācību laikā un tās pabeidzot, izglītojamie bija ļoti entuziastiski, iedvesmoti un interesējās par iespējām turpināt papildināt savas zināšanas un praktiskās iemaņas par gaļas produktiem, to apstrādi un ražošanu. Audzēkņi ļoti atzinīgi novērtēja tehnikuma aprīkojumu, telpas, kā arī mūsu pasniedzēju bagātīgo zināšanu krājumu un spēju šīs zināšanas prasmīgi nodot tālāk izglītojamajiem. Pieaugušo grupa pasniedzējām arīdzan ieteica vairākus aktuālus tematus, par kuriem vēlētos gūt padziļinātāku ieskatu, apliecinot savu neviltoto interesi mācību tēmā. Arī mūsu skolotājas bija gandarītas par tik lielu audzēkņu ieinteresētību, vēlmi ļauties eksperimentiem, tādējādi gūstot arvien jaunas prasmes.
Mācības notika moduļu kopas “Gaļas izciršanas pamati. Palīgizejvielu un materiālu sagatavošana gaļas produktu ražošanai. Desu ražošana. Gaļas konservu un gaļas kulinārijas produktu ražošana” ietvaros. Programmu Valmieras tehnikums īsteno ESF Projekta 8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” 5.kārtā. Ar citām pieaugušo izglītības iespējām iepazīsties šeit.