Pirmo Erasmus Plus prakses nedēļu veiksmīgi aizvadījušas topošās pārtikas ražošanas tehniķes

Nedēļas garumā Sanija, Larisa un Adriana praktizējušās fasēšanas procesos un desu gatavošanā, savukārt Diāna apguvusi kafijas grauzdēšanas pamatus.
Atbildot uz jautājumu, kāda ir ikdiena strādājot, jaunietes atbild, ka darbs tiek veikts organizēti un mierīgi.
Jaunietes paspējušas arī apskatīt pilsētiņu Montijo un Lisabonu, kā arī doties ekskursijās uz Sintru, Cabo da Roca un Cascais.
Ārzemju prakses ilgums ir sešas nedēļas un tās galvenie uzdevumi ir nostiprināt un pilnveidot izglītojamo prasmes savas profesijas ietvaros, kā arī iepazīt ārzemju uzņēmumu specifiku un darba organizāciju.
Aktivitātes tiek īstenotas Erasmus+ projekta Nr. 2024-1-LV01-KA121-VET-000223595 ietvaros un tiek līdzfinansētas no Eiropas Savienības budžeta.


