Topošās pārtikas produktu ražošanas tehniķes turpina praktizēties ErasmusPlus praksē Portugālē

Diana cītīgi apgūst kafijas grauzdēšanas pamatus. Pagājušās nedēļas ietvaros strādāts pie temperatūras un laika rādījumu pierakstīšanas. Savukārt Sanija, Larisa un Adriana katru nedēļu apgūst savādāku desu ražošanu, no to masas pagatavošanas līdz iepakošanai.
Dianai bija vienreizēja iespēja redzēt, kā norisinās sagatavošanās darbi pirms Francijas prezidenta Emanuela Makrona ierašanās. “Pirms prezidenta vizītes tika veikti dažādi sagatavošanās darbi, tostarp apkārtnes uzkopšana, un manā prakses vietā mēs izcepām dažādas kūkas,” stāsta Diāna.
Ārzemju prakses ilgums ir sešas nedēļas un tās galvenie uzdevumi ir nostiprināt un pilnveidot izglītojamo prasmes savas profesijas ietvaros, kā arī iepazīt ārzemju uzņēmumu specifiku un darba organizāciju.
Aktivitātes tiek īstenotas Erasmus+ projekta Nr. 2024-1-LV01-KA121-VET-000223595 ietvaros un tiek līdzfinansētas no Eiropas Savienības budžeta.



