Pielāgojiet piekrišanas iestatījumus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvas

Nepieciešamās sīkdatnes ir absolūti nepieciešamas, lai vietne darbotos pareizi. Šīs sīkdatnes nodrošina vietnes pamata funkcionalitāti un drošības līdzekļus anonīmi.

Nav sīkdatnes, ko parādīt.

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, dalīties ar vietnes saturu sociālo mediju platformās, vākt atsauksmes un citas trešo pušu funkcijas.

Statistikas sīkdatnes palīdz mums, kā tīmekļa vietnes īpašniekiem, izprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar tīmekļvietnēm, vācot un anonīmi pārskatot informāciju. Tas palīdz mums uzlabot tīmekļa vietnes saturu un informācijas struktūru.

14.06.2024

Dalies:

Valmieras tehnikumā aizvadīta dārzeņu fermentēšanas meistarklase 

13. jūnijā Valmieras tehnikums sadarbībā ar SIA “Labas saknes” organizēja dārzeņu fermentēšanas meistarklasi. 

Meistarklases dalībnieki ieguva vērtīgas zināšanas par fermentēšanas (raudzēšanas/skābēšanas) tehniku, kas ļauj saglabāt produkta vērtīgās īpašības, kā arī produktu ietekmi uz zarnu traktu un veselību kopumā. Dalībnieki iepazinās ar fermentēšanai piemērotiem traukiem, apstākļiem, biežāk pieļautām kļūdām, uzzināja arī to, kas notiek ar cukuriem skābēšanas laikā, kādu sāli labāk izvēlēties. 

Meistarklasē tika piedāvāta arī degustācija, kuras laikā dalībniekiem bija iespēja nogaršot fermentētus burkānus, bietes un redīsus, kā arī fermentētu burkānu sulu un fermentētu zaļo griķu maizi. Savukārt, praktiskajā daļā dalībnieki mācījās paši fermentēt dārzeņus. Pēc tam sagatavotos produktus, iesaiņotus gaumīgās stikla burciņās, katrs varēja ņemt līdzi uz mājām. 

ACCESSIBILITY ASSISTANT