07.06.2022

Dalies:

Valmieras tehnikuma audzēkņI viesojas z/s “Mazdzērvītes”

Valmieras tehnikuma topošie pārtikas produktu tehniķi (no 1. līdz 4. kursam) kopā ar pedagoģēm Maldu Martinsoni un Elīni Neļķi apmeklēja praktisko meistarklasi “Ārvalstu pieredze liellopa gaļas pagatavošanā” zemnieku saimniecībā “Mazdzērvītes”.

Liellopu audzētāji dalījās ar pieredzes stāstiem un zināšanām par Latvijā audzētu augstākās kvalitātes liellopa gaļu un posmiem, kā tā tiek audzēta, nogatavināta un pagatavota atbilstoši labākajām Amerikas steiku tradīcijām.
Ciemošanās laikā izglītojamajiem un pedagogiem bija lieliska iespēja pagatavot pašiem savus burgerus un nobaudīt gardo saimnieces cepto mājas torti.

Pasākums īstenots Erasmus+ projekta “Starptautiska pieredze profesionālai izaugsmei” Nr. 2019-1-LV01-KA116-060238 ietvaros.